Φωτίστε το χώρο σας!

Υπηρεσίες

Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες μας για να το επιτύχουμε.Με ένα άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως εξοπλισμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε κάθε είδους ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τόσο σε οικιακό όσο και σε βιομηχανικό επίπεδο, καθώς και κατασκευές κάθε είδους.

 

Υπηρεσία 1

 

Η εταιρεία είναι σε θέση να παρουσιάσει μια σειρά από έργα όπως καταστήματα τραπεζών (Πειραιώς,Εμπορική ,Millenium), μεγάλες βιομηχανίες (Χαϊτογλου Αφοί, Χαϊτογλου Χαρτέλ,Μεβγάλ) καθώς και  εμπορικά καταστήματα (Ιανός, Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου) στα οποία έχει επιτύχει να φέρει εις πέρας την πλήρη καλυψή τους σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και υπηρεσίες  .Επίσης αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες οικιακών χώρων καθώς και κάθε διεκπεραίωση υποθέσεων σχετικές με τη ΔΕΗ (σχέδια).

 

Υπηρεσία 2

 

Η επιθυμία μας για εξέλιξη μας ώθησε να κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά και να σχετιστούμε ,πέραν της εμπορίας , και με τις κατασκευές φωτιστικών. Αυτό σημαίνει συνεργασία με αξιόλογους και έμπιστους συνεργάτες που θα βοηθήσουν να σας παρέχουμε το προϊόν που επιθυμήτε όπως εσείς θα το θέλατε.

Υπεύθυνοι καταστήματος
Ντεμογιάννης Λάζαρος - Ντεμογιάννης Χρυσόστομος

  •   Μαιάνδρου 86 & Φαληρέως 1, Εύοσμος-Θεσσαλονίκη

  •   2310 703030

  •   2310 703039

  •   info@demolight.gr

Επικοινωνία

© 2016-DIGITAL MEDIA